Szűrés

A(z) Mio MiVue kulcsszót tartalmazó cikkek

Egy év alatt 70%-kal nőtt a dashcam-ek iránti kereslet

2020. február 24. -

Az autóskamerák piaca világszerte és hazánkban is rohamosan bővül: nem csoda, hiszen a vitás helyzetekben bizonyítékként is használható felvételek sok kellemetlenségtől óvják meg az autótulajdonosokat. Sőt, a fejlett vezetéstámogató rendszerekkel felszerelt dashcam modellek nemcsak balesetek, koccanások alkalmával hasznosak, használatukkal mindvégig biztonságosabban utazhatunk. A navigációk és menetrögzítő kamerák első számú gyártója, a hazánkban is piacvezető Mio adatai alapján itthon egy év alatt 70%-kal nőtt a dashcam-ek iránti kereslet és közel ötször annyi Mio kamerát vásároltunk 2019-ben, mint egy évvel korábban.

Tovább

Ajándék garancia a Mio-tól

2019. szeptember 30. -

Újra akcióban a Mio: az autós kamerák és navigációk vezető gyártója év végéig meghosszabbított garanciát ad több termékére. December 31-ig 2 év helyett 3 év garanciával vásárolhatjuk meg a népszerű Mio menetrögzítő kamerákat és Mio Spirit navigációkat.

Tovább

Biztonságban frissjogsisként

2019. március 24. -

Sokak álma a jogosítvány, és meg is tesznek mindent, hogy a rózsaszín plasztik kártya végre az övék legyen. De az igazi kihívások csak ez után jönnek! Kezdő vezetőként, oktató nélkül, egyedül lenni az autóban, a hömpölygő forgalom közepén, egyszerre felemelő és sokkoló érzés. 

Tovább

Fedezd fel a téli kirándulás élményét a Mio-val!

2019. január 29. -

Sok ember gubódzik be a hideg idő elől, pedig még messze van a rügyfakadás. Ha már unjuk a tévé és mozi párosítást szabadidőnk eltöltésére, ideje felfedezni Magyarország téli kirándulóhelyeit, hogy ne szürke és unalmas legyen a tél, hanem sokszínű és izgalmas. A profi navigációkat és autós kamerákat gyártó Mio most ad nektek pár tippet, hogy merre induljatok el és mire figyeljetek, mielőtt nekivágtok a kalandnak.

Tovább